miercuri, 15 iulie 2015

Se apropie o noua Era Glaciara?

Era glaciara mai aproape decat ne imaginam?Oamenii de stiinta britanici au emis cateva predictii sumbre in legatura cu activitatea solara.

Tot ei sunt de parere ca, pana in 2030, aceasta va scadea cu 60%. Se presupune ca peste 15 ani, Pamantul va intra intr-o era glaciara.

Temperaturile vor scadea considerabil, iar iernile vor fi lungi si geroase. Acest fapt s-a intamplat si in urma cu peste 300 de ani, cand raul Tamisa a inghetat.
Cercetatorii ne previn ca, din cauza schimbarilor climatice, unele zone de pe Pamant vor intra in mici ere glaciare. Iernile vor fi foarte grele cu temperaturi scazute, fapt ce va influenta agricultura. Prin urmare, pot aparea in unele regiuni, perioade de foamete. Foarte multe specii de vietati, vor disparea de pe Terra. Va aparea si o criza a carburantilor in sezonul rece, iar populatia se va confrunta si cu problema incalzitului locuintelor.

Se pare ca oamenii de stiinta de la NASA, Agentia Spatiala Rusa si Agentia Spatiala Europeana, au cazut de acord ca vom intra intr-o mica era glaciara.

Daca este doar un scenariu sau o realitate, ramane de vazut!
Sursa:Google.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu