joi, 30 iulie 2015

Locuri ciudate din România!

Locuri ciudate din România.
Unul dintre ele se află la 2291 metri altitudine,mai precis pe varful Gogu.

 Specialiștii spun că nu s-ar fi așteptat niciodată ca așa ceva să existe în România.

Vârful Gugu din Munții Godeanu se află la o altitudine de 2291 și e un loc foarte vizitat de turiști. 
În acest loc se spune că la anumite ore, muntele dispare și se petrec fenomene stranii. 
Pe acest munte se stie că a avut reședința Zamolxe (zeul suprem din panteonul geto-dacic) și era considerat un loc sacru.

Legenda spune că tot pe acest munte, Decebal și-ar fi ascuns o parte din comoara sa, sperând ca spiritul lui Zamolxe o va păzi. Locuitorii din acea zonă sunt recunoscuți pentru longevitatea lor și au fost porecliți gugulani.
Gugulani
Specialiștii sunt convinși că această zonă este încărcată energetic și din acest motiv se petrec aceste femomene. 
Mulți turiști curioși si pasionati de paranormal care au auzit povesti despre acest munte au stat ore în șir acolo și susțin că au văzut vârful muntelui dispărând și de asemenea au văzut și explozii de lumini care veneau din munte.
În anul 1990, un grup de cercetători au luat parte la aceste fenomene, iar după aceea cercetătorii au declarat că nu au putut dormi mult timp.

Cu mulți ani în urmă, pe Vârful Gugu, s-a prăbușit un avion. După acest incident o echipă de cercetători s-a deplasat la fața locului pentru a depista cauzele dispariției avionului. În timp ce încercau să afle răspunsuri, cercetătorii au declarat că s-au confruntat cu senzații de sufocare, stări de frică și aveau impresia că sunt priviți de cineva, în timp ce aveau loc exploziile de lumini din Vârful Muntelui Gugu.

Pe lângă acest loc, se spune că lângă Cernica, București, este o baltă blestemată. 
Deși pare o simplă baltă cu apă de doar cinci metri, localnicii susțin că acest loc este păzit de forțe din alte lumi
De asemenea, legenda spune că orice blestem rostit pe marginea acestei ape se îndeplinește. 
Locuitorii din împrejurimi susțin că nici animalele nu se apropie să bea apă din această baltă și de-a lungul timpului această baltă nu a secat niciodată și nici nu s-a mărit sau micșorat.
Balta de la Cernica
Al treilea loc este o biserică din Șinca Veche care se spune că a fost construită pe un loc sacru. 
Localnicii susțin că de multe ori au fost martori la fenomene stranii precum apariția unor sfere de lumină cu forme ciudate pe cer.
De asemenea, aceștia susțin că în preajma sărbătorilor religioase se petrec cele mai multe fenomene misterioase și încep să audă cântând coruri din cer sau chiar sunete de instrumente muzicale dezacordate, venite dintr-o altă lume.
Sinca Veche
Un alt loc straniu se află la baza Munților Poiana Ruscăi în satul Poeni. 
Aici au avut loc o serie de întâmplări înfricoșătoare. 
În acest loc mai mulți săteni au fost atacați de lupi, iar o femeie a fost omorâtă și mâncată de lupi.
Zoologii susțin că lupii nu atacă oamenii decât dacă sunt turbați și cu atât mai puțin îi mănâncă.
Poiana Ruscăi
Ce este și mai ciudat este că în aceste locuri nu mai există lupi de peste 100 de ani. 
Locuitorii satului sunt convinși ca este vorba de o creatură necurată, pentru că cei care au scăpat din gura acestei fiare spun că nu lăsa urme pe unde mergea.
Nota
Sunt convins ca acest articol nu este pe gustul tuturor,cu ata mai mult pe gustul celor care nu cred nimic pana nu vad sau chiar daca vad...
Insa dupa cum ati observat pe pagina exista si categoria "Paranormal si Ocultism"
Categorie in care vor fi numai astfel de articole pentru accea categorie de public care apreciaza astfel de informatii si chiar viziteaza, cerceteaza,oameni pasionati  etc.
Multam pentru intelegere si chiar daca unora poate li s-a parut amuzant articolul mai mult decat interesant,cred ca pe "ici pe colo" au putut trage niste concluzii sau macar le-a imbogatit putin cunostintele despre unele zone frumoase din tara ;).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu