miercuri, 5 august 2015

Ti-ai imaginat vreodata o casa zburatoare?

Aceasta se poate aşeza pe aproape orice loc din lume! Fantastică invenţie!

Designerii ruși au prezentat un concept vizual al unei case care va fi capabilă să zboare!
Această casă sofististicată, ce poate să plutească prin aer, ar putea fi, de asemenea, folosită ca şi cabana de vară sau sub forma unui mic dirijabil.
“Freedom House” (în traducere “Casa libertăţii”), poate fi instalată aproape oriunde pe planeta noastră – în pădure, pe mare, pe coastă, în munți și chiar şi într-o zonă urbană, susţin inventatorii ei, Dimitri Ulitin și Anastasia Taratuta, de la studioul de design Artzona.ru.

Proprietarul acestei case va fi capabil să stea acasă în timp ce pluteşte prin nori, un vis care acum ar putea deveni în sfârşit realitate.
Cu toate acestea, “Casa libertăţii” vine şi cu un preț pe măsură: va costa cel puțin șase milioane de euro şi vor dura cel puţin 4 ani până va fi construită şi perfecţionată.
Cel mai mare avantaj al acestei case zburătoare fantastice ar fi acela că ea nu este legată de un loc. În cazul în care proprietarul ei s-ar plictisi de o anumită zonă sau privileşte, s-ar putea muta foarte uşor în altă parte.
Aerostatica întregii case este asigurată de un recipient de hidrogen care alimentează mai multe elice verticalo-orizontale. Motoarele elicelor pot folosi atât hidrogen, cât şi benzină, iar pentru parcarea pe teren, vor fi folosite generatoarele eoliene.
Fantastică invenţie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu